Openingstijden

Maandag: 9.00 - 17.00 | Dinsdag: 9.00 - 15.00 & 20.00 - 22.00 | Donderdag: 9.00 - 15.00 | Vrijdag: 9.00 - 15.00

In januari 2022 ben ik gestart met mijn eigen salon. Na ruim 19 jaar ervaring als schoonheidsspecialist ga ik met veel plezier, precisie en vooral passie mijn eigen weg.

Daarom: Passion for Skin

Met Passion for Skin richt ik mij vooral op huidverbetering. Hierbij staan altijd oprechte en eerlijke adviezen, effectieve behandelingen en persoonlijke aandacht centraal. Dit alles in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Al ruim 17 jaar werk ik met de merken Environ Skincare en Jane Iredale minerale make-up. Ik ben er trots op dat ik met deze producten, waar ik telkens weer prachtige resultaten mee bereik, mag starten in mijn salon. 

Mijn naam is Laura Baars (1982). Ik wandel graag, geniet van een avond uit eten of spelletjes doen met vrienden en familie, maar ook van lekker varen op een zomerse dag. Ik woon samen met mijn vriend en twee lieve kinderen in Kudelstaart. 

Hier heb ik ook mijn salon aan huis. Op de eerste etage is er een mooie kamer ingericht die van alle gemakken is voorzien om een heerlijke behandeling te verzorgen.

De salon is via één trap te bereiken, er is voldoende parkeergelegenheid en je kunt ook pinnen.

Ik kijk er naar uit om je snel in de salon te ontmoeten!

Lieve groet,

Laura Baars 

Passion for Skin

 

Boek nu je afspraak

Of stuur een whatsapp bericht: